U zijt wellekome – Vocarde zingt Kerst (en u zingt mee!)

affiche U zijt wellekomeOp zaterdag 20 december 2014 geeft Vocarde in samenwerking met het Davidsfonds een interactief kerstconcert. In het eerste deel zal het vocaal ensemble Vocarde alleen zingen. In het tweede deel is het de bedoeling dat het publiek meezingt.

Het concert kreeg als titel “U zijt wellekome”. Dit is een uitnodigende knipoog naar één van de oudste Vlaamse kerstliederen: ‘Nu zijt wellekome’. Hiermee werken Davidsfonds Dessel en Vocarde verder aan een traditie die bij Davidsfonds al verschillende jaren bestaat en al duizenden mensen over heel Vlaanderen aan het zingen bracht.
Onder leiding van dirigent Kevin Houben en met orgelbegeleiding van Dagmar Feyen beleeft u een aangenaam concert en een onvergetelijke kerstsamenzang in de Sint-Niklaaskerk van Dessel.
Aan de inkom zal u kunnen kiezen uit een brochure met daarin het verloop van het concert en de teksten van de liederen of een brochure met alle teksten én de muziek van de kerstliederen. Deze brochures worden u gratis aangeboden.

Vergeet zeker je fleecedekentje niet. Enkele fleecedekens zullen aan een democratische prijs aan de inkom te verkrijgen zijn.

Na het concert is er de gelegenheid om na te praten in de inkomhal van het administratief centrum De Plaetse tegenover de kerk.

Praktisch:
Titel: U zijt wellekome – Vocarde zingt Kerst en u zingt mee!
Datum en uur: zaterdag 20 december 2014, 19.00 u.
Plaats: Sint-Niklaaskerk Dessel
Tickets: VVK: € 8, kassa: € 10, -12 j gratis
via: www.vocarde.be, info@vocarde.be, 014/37 70 22 (boekhandel Feyen),
Leen Broeckx – Molsebaan 79, Dessel (na 17.00 u.) of bij de leden

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.