Vocarde zoekt helpende handen

post-itVocarde is een vocaal ensemble uit Dessel, zeg maar een klein koor.
Eind 2016 bestaan we 10 jaar. In die 10 jaar hebben we al tal van projecten gedaan, zowel op vraag als in eigen organisatie.

Helpende handen
Aangezien zangers vooral willen zingen, zijn we op zoek naar vrijwilligers om ons bij te staan bij de praktische organisatie van het koorleven. Je zal zetelen in het bestuur van onze vereniging samen met enkele zangers. Voornamelijk bij het organiseren van concerten zal je een groot deel van de praktische organisatie op je nemen. Het muzikale luik blijft wel in handen van de zangers. Vergaderingen zullen 1 x per 2 maanden plaatsvinden. In de aanloop naar een concert kan er van dit patroon afgeweken worden.

We zijn dus op zoek naar mensen met interesse in muziek, maar die liever achter de schermen werken dan op het podium staan. We zoeken Vocarde-vrienden die beschikken over communicatieve en organiserende vaardigheden. Ervaring is niet vereist, maar wel een pluspunt.

Wat bieden wij?
Je zal worden opgenomen in onze gezellige koorfamilie en zal complimenten, schouderklopjes en een welgemeende dankjewel krijgen bij de vleet. Ook ontvang je een gesigneerd exemplaar van onze eerste full-cd, moesten we deze ooit opnemen :-).

Contactgegevens
Interesse of vragen? Laat iets weten via www.vocarde.be of info@vocarde.be vóór 1/03/2016.